Happy Birthday Yang Ke-23 Faridha!


Assalamualaikum, kaifahalukum jami’an? Ana doakan semoga semua ceria-ceria & hepi slalu. Entri ana kali ni ana nak ucapkan selamat hari lahir untuk kawan ana.. selamat hari lahir FARIDHA!
Selamat Hari Lahir istimewa buat kamu  yg jauh di mata tp dekat di hati.. TV9. Hahah..jauh la sangat kan J

Semoga panjang umur & murah rezeki.  didoakan moga tiap langkah yg diatur, tiap perancangan, tiap impian dan harapan, sentiasa berada dlm limpah rahmat ilahi. Dan moga apa yg dihajati akan tertunai jua akhirnya...

Haa, ni copipes ok.. tapi memang utk kamu Faridha!!

Semalam hari lahirmu....
semalam bertambah lagi usiamu jua tanggungjawabmu
serta menjadikanmu lebih matang dek ujian mendatang...
Hari ini akan menjadi saksi ketabahan dirimu mengharung
onak dan duri...
Semalam ALLAH telah memendekkan lagi jarakmu dengan-Nya...
semakin kurang tempoh beramal...
semakin kubur mempersiapkan tempat untukmu....
semakin bersedia malaikat datang menjemputmu.....
semakin dekat masa amalan dihitung dan
semakin hampir haruman firdausi
atau azabnya neraka jahanam....
marilah kita sama-sama bermuhasabah atas amalan kita lakukan
selama ini...
SELAMAT HARI LAHIR SAHABAT KU...

Nie hadiah nya J




Kek digantikan dgn big apple..lain dr yg lain

Sampai disini dulu. sebelum mengakhiri entri kali ni, jom kita sama2 nyanyi lagu Selamat Hari Lahir untuk sahabat ana ni,

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Faridha,
Allah selamatkan kamu,
Amin ^_^

Syukran Sudi Membaca

21 comments:

  1. hepi besday faridha sahabat humaira... done follow u dear - Noob

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir :) Done follow awakk :D

    ReplyDelete
  3. semoga sahabat awak tu sihat sentiasa untuk menjalani hidup sebagai muslimah sejati....amin!

    ReplyDelete
  4. kem salam dia ek. big apple sedap!

    ReplyDelete
  5. hepi brthday utk kawan awak :D

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir , yang ikhlas dari Aneyz :D

    ReplyDelete
  7. happy birthday, may Allah bless u. ikhlas dr aina :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir ya buat kawan tu. hmmmm sedap juga big apple ni..

    ReplyDelete
  9. heppi befday . smoge pnjg umo dan mrh rzeki kwn awk toh

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir utk kwn awok ~ hiih

    ReplyDelete
  11. Hpy bfday :) wah sedap donat besar tu :D

    ReplyDelete
  12. Selamat hari lahir utk Faridha... :)

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir !
    moga panjang umur dan murah rezeki
    insyaallah :)

    ReplyDelete
  14. happy birthday . semoga hidup sentiasa mendapat keberkatan :)

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir... big apple tu best... ^_^

    ReplyDelete
  16. Syukran k.cik sayang..amat2 terharu...dgn hadiah lg..pastu ciap post kat blog lagi...kna buat blog jugak la..nnt besday k.cik boleh la farid post..hehe..seyes terharu..semoga Allah sentiasa merahmati k.cik sekeluarga, dimurahkan rezeki...tq sgt2...arghh..nangis la plak.. :')

    kpd semua shbt2 blogger Humaira yg wish besday pd saya..t.kasih sy ucapkan..semoga kalian semua dirahmati Allah dan ceria2 selalu :)

    ReplyDelete
  17. Happy bufday to her . May ALLAH bless her always :D

    ReplyDelete