Steamboat Antarabangsa Bangi


Assalamualaikum, entri ana kali ni adalah berkaitan dengan steamboat. Sape penah makan angkat tangan. Hehe. Kali ni ana makan steamboat dekat steamboat antarabangsa bangi. Dekat aja dengan premis pengajian ana. Aicehhh. Dekat dengan UKM la.



Apa yang ana nak cakap tentang restoren ni ok la. Bersih dan kemas serta banyak pilihan dari fishcake, fish ball & segala ball ball nya, dengan sayurnya pelbagai jenis, seafoodnya, buah-buahan sampai la ke aiskrim. Memang banyak sangat pilihan. Berbaloi ana bayar RM25 tu. 

Haa, kat sini sorang makan RM 25. Kat sini jugak menggunakan konsep ‘Eat all you can’. Jadinya, bila sampai tu terus aje pilih meja nak duduk kat mana & selepas diberi pinggan, bolehlah pegi ambil apa je yang nak. Semua pun takpe asalkan tak membazir. Hehhee.

Jom view gambar : 


Ni part seafood, ada sotong, udang, ayam, daging dll ( banyak sangat) 



Yang atas ni pulak, ball segala ball.. ni baru gambar sikit tp hakikatnya banyak lagi hah 


tadaaa, the making of steamboat(part 1 baru ni) hahah.. banyak part kami disini


Ni total harga kami bertiga J


Haa, memang betul kan ana cakap restoren ni bersih & banyak pilihan. Korang nak tahu alamatnya. Alamatnya dekat bawah ni, (dekat resit atas ni pun ada) :

Jalan Medan Pusat Bandar 4a, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Ahaa, cepat-cepatlah ye korang cari..

Ana rasa sampai disini dulu. Selamat bersteamboat J



Syukran Sudi Membaca

11 comments:

  1. amboih... ni yg terliur nih...

    ReplyDelete
  2. WAHHH BEST NYE.. NNT NAK AJAK BF G SINI LAH..

    ReplyDelete
  3. lapo la pulok tgk steamboat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. petang2 biasala tu, plan la dinner steamboat :D

      Delete
  4. Wah.. tetiba teringin pulak nak makan steamboat..huhu...nanti bebila nak pegilah restoran ni...

    ReplyDelete