Jazaakumullaahu khairan!


Assalamualaikum, Alhamdulillah entri kali ni ana nak ucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada semua sahabat yang ucap serta doakan sempena birthday ana. Tajuk entri tu maksudnya semoga Allah membalas kamu semua dengan kebaikan atau nak ucap terima kasih yang tak terhingga, boleh la guna jazakumullah tu..

Alhamdullilah. Semalam (20/10/12) genaplah umur ana 23 tahun. Bersyukur ana kerana masih lagi diberikan nikmat nyawa dan hidup di atas muka bumi Allah ini. Masih lagi diberikan kekuatan untuk meneruskan kehidupan seharian. Semoga perjalanan umur ini akan diberkati dan dirahmati. Insyaallah aminnn :D

Kesempatan ni jugak ana ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat semua sahabat dan rakan-rakan yang ana kenali atau mungkin tidak pernah bertegur sapa tetapi turut memberikan ucapan selamat kepada ana sempena ulang tahun kelahiran ana semalam terutama rakan-rakan di alam maya ini kan. Terima kasih juga kerana turut mendoakan kesejahteraan, kejayaan, kebahagiaan dan kesihatan ana.. TERHARU! Ana sempat jugak printscreen beberepa wishes drpd sahabat2 fb ana :)




Semoga  Allah s.w.t  akan terus memberikan taufik dan hidayah kepada kita sebagai hamba di atas muka bumi ini.. Jom layan kek baskin robin dulu. Bleh klik BASKIN ROBIN untuk maklumat lanjut.. Sampai disini dulu :D




Syukran Sudi Membaca

17 comments:

  1. hepi birthday ye..... semoga dilimpahi rahmat dariNya...

    ReplyDelete
  2. Hepi Birthday To You, semoga Allah memberkati hidup saudari yang comel ini,Insyaallah

    ReplyDelete
  3. Happy besday!!! may Allah bless u.....

    ReplyDelete
  4. Hepy Bezday humaira..... Semoga menjadi anak yg solehah... ice cream tu macam sedap je....OKje nak sesudu boleh...he...he...

    ReplyDelete
  5. happy bday yah humairah..:)
    semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki..
    jemput singgah belog saya..:)
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com.. TQ..:)

    ReplyDelete
  6. slmt hari lahir =) smoga apa yg dihajati akn tmakbul..amin.. ^_^
    dah 23 rupenyer..samela kite..hehe

    ReplyDelete
  7. nak tahu snarai top blogger paling macho&cantik .. meh jengah sini : http://paanzai.blogspot.com/2012/10/senarai-top-blogger-paling-macho.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua yang wish :D

    ReplyDelete
  9. Happy belated Birthday. Have a blessed day =D

    ReplyDelete